HATAY / ANTAKYA - Şehit Hüseyin Şerbetçi Ortaokulu

Ağu

Okulumuz MOBSAN konteyner kent ile eşleştirilmiştir. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılındaki faaliyetini MOBSAN’da devam ettirecektir. (Narlıca’dan 2-3 km sonra Reyhanlı yolu üzeri. Mobilyacılar sitesi yakınındadır.

Ock

Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi Resim Sergisi'ne Gezi Düzenledik.

Ock

Dönem sonu Resim Sergimiz. Emeği geçen Görsel sanatlar öğretmenimiz Enes GÜNAY ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Kas

5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizle Hatay Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi'ne Gezi Düzenledik.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz..

Kızılay Haftasını kutladık

Ekm

Cumhuriyet'imizin 99. Yıl dönümünü büyük coşku ile kutladık. Başta Ülkemizin kurucusu Ebedi Başkomutan Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehit ve Gazilerimizi Şükranla Anıyoruz.

Ekm

2022-2023 Okul Aile Birliği Toplantımız gerçekleşti. Önceki Dönem Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür eder, Seçilen Yeni üyelere Başarılar dileriz.

Ekm

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in doğumuyla dünyayı şereflendirmesinin 1451. Yıldönümü münasebeti ile okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını tamamladık, Öğrenci ve Öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizi güzel bir organizasyon ile mezun ettik.